mandag den 31. maj 2010

Invitation til alle mine blog venner

HVORFOR NØJES MED EN, NÅR DU KAN FÅ TO....
Kom og vær med når vi starter op for den fedeste sæson med zumba med zumba-babes i Fårvang hallen.Zumba er Latin inspireret dans og det gælder bare om at have det sjovt og alle kan være med, både tykke og smalle, høje og lave, unge og gamle...Hver onsdag er vi i hallen og danser zumba til den fedeste musik og har en sjov fest sammen.Timen varer 50 min og de sidste 10 min er til spørgsmål og hygge.Sæsonen er 17 uger og koster kun 500,- kr.

Tilmeld og betal allerede nu og du får den fedeste zumba top fra zumba shoppen.dk med i prisen, sponsoreret af HFIF.

Betaler du efter 1 juli får du ikke en zumba top med.zumba-babes er Marianne Fog Martinsen og Bettina Bakkestrøm Poulsen.

Marianne elsker musik og zumba og arbejder med det til hverdag.

Bettina har danset hele sit liv og elsker zumba, hiphop og streetdance.

Vi er begge certificerede i Zumba B1 - fulde af beat, musik, energi og stor livsglæde...Betaling:

Du kan betale de 500,- kr kontant til vores Event d. 14. juni, se info på zumba-babes under begivenheder, eller overfør dem til HFIF konto: reg. 9336., konto 0000 466 271. Det er vigtigt at du har tilmeldt dig holdet her på siden, uanset om du betaler kontant eller overfører pengene. Husk skriv Zumba og for- og efternavn ved overførsel.Vi glæder os VILD meget til at se jer alle i hallen og syntes det er dejligt at der nu endeligt sker noget i Fårvang og omegn.....for alle :-)))zumba knuz fra de to livsglade zumba-babes

Ingen kommentarer:

Send en kommentar