torsdag den 28. januar 2010

Fridas ny designede dukkehus


Her er et gammelt dukkehus fra LUNDBY pebbet lidt op med alle de nye farver.....
Jeg elsker sådan noget her.....og pigerne blev så glade for dukkehuset,at de har leget med det lige siden....

2 kommentarer:

 1. Hej Bettina.

  Hold da op et stort arbejde, og hvor har det været det hele værd :o) Kan godt forstå din datter er helt pjattet med det skønne hus hun er blevet ejer af :o)
  Åh hvor blir jeg helt varm om hjertet når jeg ser det gode gamle Lundby hus. Jeg har også sådan et stående fra jeg var barn. Jeg var SÅ glad for det dengang, og er stadig SÅ glad for det. Der er så mange timer i det hus, at jeg ikke nænner at fikse det op. Så det står fremme i bedste 80´er stil :o) Meeeen, når Asta blir større og måske viser interesse for det, kan det jo være jeg "renovere" det fra kælder til kvist :o)

  Tak fordi jeg fik lov at kigge indenfor :o) Forsat god weekend.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 2. Hejsa Anette, ja det var et stort arbejde, men jeg elsker sådan noget, man er vel ikke dekoratør for ingenting...... Og det var så fedt at se vores to døtres ansigter da de stod op om morgenen og så det.....Og den bliver leget med hele tiden nu, så det er bare fedt...Så nu går jagten ind efter nogle gamle møbler i træ, så nu skal jeg ud i alle genbrugsbutikkerne og kigge....
  Jo, bare kig ind lige så tosset du har lyst til..... Det er jo spændende at følge med i alle de her kreative blogs på nettet.
  God weekend til dig også

  Knuz Bettina

  SvarSlet