torsdag den 28. januar 2010

Fridas ny designede dukkehus


Her er et gammelt dukkehus fra LUNDBY pebbet lidt op med alle de nye farver.....
Jeg elsker sådan noget her.....og pigerne blev så glade for dukkehuset,at de har leget med det lige siden....

onsdag den 27. januar 2010

Aftenens værk


Det lavede jeg lige her til aften.....og nu er jeg igang med Frida`s dukkehus fra 70èrne..

Frida og Line bager boller


De to aktive "bager" piger idag......(tirsdag) Disse to dejlige piger har kendt hinanden siden Dagplejen, hvor det bedste de vidste var at skift tøj, for så kunne deres dagplejemor ikke kende dem fra hinanden....og de var kun 2 år dengang.....de er de bedste venner idag og går i parallel klasse sammen og til dansemus sammen.

Randers regnskov

De havde "lorte-måned " i Randers regnskov..... så man kunne købe lorte kager for 25 ,- det syntes Victor var lidt sjovt..









Victor og mor i Randers Regnskov

Victor og jeg var i Randers regnskov i mandags, og det var bare en kæmpe oplevelse for Victor.... Han rørte ved to slanger og var meget tæt på aber, leguan og en myresluger.... vi så krododiller, papegøjer og store fisk, masser af slanger og vamle store edderkopper....


lørdag den 23. januar 2010

Vores aftensmad sidste Fredag


Jeg elsker at tage billeder at smukt dekoreret mad.....er det ikke bare flot derude.......???

Victor og mor ved sengetid


Vores dejlige dreng Victor på vej i seng, vi skulle lige fjolle rundt med kameraet først..hylemorsomt..han har lige fået den nye emil hat idag af en kammerat som ikke kunne passe den..den klæ`r da bare ham syntes I ikk???

Min dejlige niece og jeg.


Karla My ( min dejlige niece)..er hun ikke bare skøn.....hun bliver snart 1 år...

Flere billeder fra Fantasy aften...


Jeg har fået en kreativ award..










Hejsa derude, tusinde tak Randi for den fornemme kreative award..Du er bare så sød...




Nu skal jeg så skrive 7 ting om mig selv:





1. Jeg elsker mine tre børn, Iben på 9 år og en meget kreativ pige, elsker at tegne, male, fingerstrikke, danse og en læsehest og skriver små noveller, og hun elsker at spille spil.Går til billedkunst på den kreative skole i Silkeborg.


Victor på 7 år som elsker fodbold og alle hans bionichels og han elsker at spille nintendo dsi, computer... Han elsker at tumle, spille skak,500 og er et matematisk geni og læser anders and blade og undertekster på tvet.


Frida på 6 år er også meget kreativ, hun tegner hver eneste dag, og hun elsker at stå foran spejlet og lege hun er rig og berømt( ligesom Hannah Montana), hun elsker at danse og klæde sig ud og skifter tøj mange gange om dagen.

2. Og så elsker jeg min mand, Steffen - mødte ham for 10 år siden en kold aften på en blind date i mejlgade i Århus, hos min veninde.14 dage efter daten var jeg gravid og han flyttede ind i mit rækkehus i Århus, siden er to børn til. Han er den mest tålmodige person jeg har mødt i hele mit liv, og selv om vi har haft et hårdt år i 2009 sammen, så er jeg sikker på at dette nye år vil gøre os godt.



3.Og så er jeg så glad for at jeg har fået min kreative evner ind ved fødslen... Jeg elsker at hækle,filte,strikke,indrette, dekorere, studere folks tøj og hjem, lave perler..




4. Jeg ÆLSKER ugler, min første ugle fik jeg af min gode veninde Lone for ca 10 år siden...



5. Jeg har så mange dejlige veninder og jeg er så glad for at vi stadig mødes i ny og næ, nogen gange går der lang tid og andre gange mødes vi hele tiden, i ved hvem I er og jeg lover jer at når jeg runder næste gang så kommer der en mandlig neger stripper!!!!!

6. Jeg elsker at blogge, det er simpelhen det fedeste.... jeg nyder at være herinde og studere og læse om jeres firnurlige indkøb, og kreative indslag og se jeres fede hjem og læse jeres historier...

7. Jeg elsker loppemarkeder, genbrug, formland messen etc.. man kan finde så mange fede ting og omforandre dem og sætte dem sammen på sjove nye måder..og man møder altid en masse sjove dejlige mennesker.

8. Jeg elsker LONDON; har boet derovre i 5½ år af mit liv, og det var en fed tid, jeg har stadig en dejlig veninde fra den tid derovre (maureen) og vi prøver at se hinanden mindst en gang om året.

9. Jeg har arbejdet som dekoratør i 18 år ( i H&M, B-Young og Stof og Stil)

Og nu er det vist nok om mig, nu skal jeg give den award videre til 7 andre kreative bloggere..


1. Den første skal gå til The Puk Project, fordi jeg syntes du er en fantastisk hæklekunstner, og jeg ville ønske jeg kunne lære at hækle ligesom dig. Du inspirer mig meget.


2. Den anden går til Faster mette fordi jeg elsker at følge med i hvad du går og laver af kreative ting, Mette derude på landet , next to vandet.

3. Den tredje går til moster ness ( min dejlige søster) fordi jeg håber og tror på at du forhåbentlig begynder at blogge med alle dine kreative sysler, hun laver de fedeste børnetavler, øreringe og malerier.

4. Den fjerde går til The vintage hausfrau fordi jeg syntes du har en fed stil og finder nogle sjove ting...

5. Den femte går til Krudtuglens mor fordi jeg elsker ugler og du laver de fedeste ugleting.

6. Den sjette går til Molly My fordi du inspirer mig med dine fede hårbøjler og alt det andet du går og sysler med.

7. Den syvende går til Fruens syslerier fordi du er så kreativ og har det fedeste hjem... i luv....

Tak til alle I kretive kvinder derude... syntes bare at denne blog verden er for fed.... Siger I det samme.....derude i jeres kreative hjem....















Knuz Bettina

Min kære lillesøster

Min kære lillesøster(makeup artist) så hvis der er nogen derude der mangler en kreativ pige til at sætte hår eller lægge makeup til konfirmation eller bryllup etc så bare sig til...Hun er super dygtig.Det er også hende der stylede pigerne til fantasy night





Iben og kusinen til Fantasy night

Iben og kusinen før afgang til DEN KREATIVE SKOLE i Silkeborg..
De skulle ind og være med til forskellige kreative workshops...
Og alle skulle være klædt ud med
HORROR,GRU,FANTASY etc
Fedt arrangement..

Brocher til bryllup


Her er 4 stk brocher jeg har lavet på bestilling yil et bryllup idag til brudepigerne, de skal være helt i sort med turkise strømpebukser og turkise brocher.... Spændende håber jeg får lov til at se nogle billeder bagefter..

tirsdag den 19. januar 2010

Frida bager boller


Frida bagte de lækreste boller idag ,kagerne og desserten er fra weekenden...
Frida elsker at bage...hun syntes bare det er sjovt at kratte sig til..

Besøg af Thekla og børn

I søndags havde vi besøg af en god veninde Thekla og hendes 3 dejlige børn, det var rigtig hyggeligt, vi fik lækker mad og vi knevrede hele dagen og børnene legede godt sammen alle sammen. Vi var også henne på kælkebakken og det var bare sjovt..

fredag den 15. januar 2010

Mit dejlige orangeri

Mit dejlige orangeri, som før var et kaninbur...... det kan bruges til meget, er genial når det regner og man lige skal grille i læ..... rode rundt med noget jord og planter, til tomatplanter, sætte sig ned og få en kold øl, sætte sig ned i stolen med et dejligt blad eller en god bog.... the choices are many, har I piger derude også et sted i kan slappe af udenfor... glæder mig til foråret og sommeren, hvor vi skal bade, spise is i lange baner, grille med naboerne og familie og venner, hygge os sammen som familie.....glæder mig..............


Bettina i London i 2009


Mig og min dejlige veninde i London, maj 2009....
Savner hende tit, men så ringer jeg hende bare lige op på msn og så kan vi se hinanden og snakke sammen, det er dejligt...

Mad fra Danmark og London


Lækre kager fra Danmark og lækkert mad fra "the caribbean London

Iben bager boller


Iben kom hjem tidligt den anden dag og spurgte, moar skal jeg ikke lige bage nogle boller,,så det gjorde hun så lige, store pige ........og de blev bare gode

UGLE TASKE


Min total fede UGLE taske ( som jeg selv fandt), som jeg fik af mine dejlige børn og mand i fødselsdagsgave......jeg er bare så vild med den, bruger den hver dag....

Fede ting fra genbrug

Var lige i en fed genbrug i Silkeborg og fandt nogle super fede ting, alt ialt for kun 95,- så det var ikke så ringe, det blomstede camping bord skal jeg bruge til forår/sommer til alle de fede og sjove markeder mig og min søster tager på...









onsdag den 6. januar 2010

Hjemmelavede sysler


MINE NYE UGLER

Her er så de sidste nye ugler jeg lige har produceret på mine nye maskiner...Og jeg har allerede fået bestilling på flere.... kan jo bruges som krammedyr, småpuder, deko i hjemmet etc.....

Dejlige venners kobberbryllup

Ja det var tidlig morgen, og vores gode venner havde kobberbryllup idag, men festen bliver først holdt til sommer, men snydes skulle de ikke for lidt sang og tidlig morgen hygge... tillykke til jer to dejlige mennesker med de 12½ år.....








TUR TIL KÆLKEBAKKEN

I vores lille by Fårvang, har de for mange år siden lavet denne fede kælkebakke som er der både sommer og vinter.....og det er bare et hit, så vi tog derhen idag efter skole og hyggede med kiks og kælketure.....Nogle mere stejle end andre og meget opfindsomme var de kære små!!!